Novinky
15.06.2019
Kolekce Fiore Sensual 2019
Punčochové zboží • Punčochy na podvazky Fiore Satine • Punčochy na podvazky Fiore Burlesque • Punčochy na podvazky Fiore Diva • Punčochy n... číst celé
01.04.2019
Kolekce Fiore Self-Love
Punčochové zboží pro jaro / léto 2019 • Punčocháče Fiore Isabella • Punčocháče Fiore Simonetta • Punčocháče Fiore Dalida • Punčocháče Fior... číst celé
07.10.2018
Kolekce Fiore AW 18/19
Punčochové zboží pro podzim / zimu 2018-19 • Punčocháče Fiore Segnorina • Ponožky Fiore Pincio • Punčocháče Fiore Rosetto • Ponožky Fiore ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

VĚRNOSTNÍ PROGRAM

Jste náš věrný zákazník, který u nás nakupuje pravidelně? Nastavíme Vám lepší ceny! Stačí, když se zaregistrujete a ceny na Vašem účtu upravíme už po první vyřízené objednávce.

 

DOPRAVA A PLATBA

Objednávky přijaté v pracovní dny do 13:00 odesíláme ve stejný pracovní den, pozdější objednávky budou odeslány pracovní den následující.

Česká pošta a Zásilkovna

GoPay

 

EVIDENCE TRŽEB

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

 

SLEDUJTE NÁS

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Henrichu Kustrovi, se sídlem Mlázovická 778/7, 19017 Praha 9-Vinoř, IČ: 87309254, zapsaným v živnostenském rejstříku vedeném Úřadem městské části Praha 19, č.j. ID RZP: 3365294. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • IČ, DIČ
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním dopisu, e-mailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů