Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Věrnostní program

Jste náš věrný zákazník, který u nás nakupuje pravidelně? Nastavíme Vám lepší ceny! Stačí, když se zaregistrujete a ceny na Vašem účtu upravíme už po první vyřízené objednávce.

Doprava a platba

Objednávky přijaté v pracovní dny do 11 h dopoledne odesíláme ve stejný pracovní den, pozdější objednávky budou odeslány následující pracovní den.

Česká pošta a Zásilkovna
GoPay

Evidence tržeb

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Sledujte nás

Na sociálních sítích získáte vždy včas aktuální přehled novinek.

Facebook Pinterest Twitter Google plus
PUNČOCHY & PUNČOCHÁČE
Více než 1.400 modelů / 12.250 kusů skladem!

Souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem kontaktování zákazníka
  1. Udělujete tímto souhlas Henrichu Kustrovi, se sídlem Mlázovická 778/7, 19017 Praha 9-Vinoř, IČ: 87309254, zapsaným v živnostenském rejstříku vedeném Úřadem městské části Praha 19, č.j. ID RZP: 3365294. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • e-mailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • vyřízení dotazů zaslaných přes kontaktní formulář
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní, a to za účelem:

    • zodpovězení dotazů uvedených v kontaktním formuláři
    • zaslání notifikace o naskladnění předem specifikovaného typu zboží v případě že se obě strany takto dohodli
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., IČ: 05208777, se sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním dopisu, e-mailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uložené e-mailové komunikace
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů