Novinky
15.06.2019
Kolekce Fiore Sensual 2019
Punčochové zboží • Punčochy na podvazky Fiore Satine • Punčochy na podvazky Fiore Burlesque • Punčochy na podvazky Fiore Diva • Punčochy n... číst celé
01.04.2019
Kolekce Fiore Self-Love
Punčochové zboží pro jaro / léto 2019 • Punčocháče Fiore Isabella • Punčocháče Fiore Simonetta • Punčocháče Fiore Dalida • Punčocháče Fior... číst celé
07.10.2018
Kolekce Fiore AW 18/19
Punčochové zboží pro podzim / zimu 2018-19 • Punčocháče Fiore Segnorina • Ponožky Fiore Pincio • Punčocháče Fiore Rosetto • Ponožky Fiore ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

VĚRNOSTNÍ PROGRAM

Jste náš věrný zákazník, který u nás nakupuje pravidelně? Nastavíme Vám lepší ceny! Stačí, když se zaregistrujete a ceny na Vašem účtu upravíme už po první vyřízené objednávce.

 

DOPRAVA A PLATBA

Objednávky přijaté v pracovní dny do 13:00 odesíláme ve stejný pracovní den, pozdější objednávky budou odeslány pracovní den následující.

www.timea.cz

GoPay

www.timea.cz

 

EVIDENCE TRŽEB

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

 

SLEDUJTE NÁS

www.timea.czwww.timea.czwww.timea.czwww.timea.czwww.timea.czwww.timea.czwww.timea.cz

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Henrichu Kustrovi, se sídlem Mlázovická 778/7, 19017 Praha 9-Vinoř, IČ: 87309254, zapsaným v živnostenském rejstříku vedeném Úřadem městské části Praha 19, č.j. ID RZP: 3365294. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • e-mailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, e-mailu.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, e-mail) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů